HUUR NU DEZE VW T1 bus.

Bel Chris van Heesch voor meer informatie over deze mooie Volkswagen T1 bus.

VW T1 huren

BijFeestmee kun je een VW T1 huren, deze is beschikbaar in heel Nederland. Als je de mooiste VW T1 wilt huren ga je naar FeestMee.com. Deze VW T1 is uitgeroepen tot de mooiste van Nederland. Perfect voor gala's, trouwerijen, als hippie busje en meer.

Als je een Volkswagen T1 wil huren ga je naar Feestmee.com. Wij beschikken over de mooiste Volkswagen T1 van Nederland (deze T1 is officieel verkozen tot de mooiste van Nederland). Volkswagen T1 busjes zijn ontzettend populair, ze doen direct denken aan de hippie tijd van vroeger. Maar deze multifunctionele busjes zien er niet alleen ontzettend mooi uit, ze zijn ook voor erg veel verschillende zaken te gebruiken.

Deze bus is onder meer te gebruiken voor:

  • Trouwerijen (trouwvervoer)
  • Promoter voor bedrijven
  • Galavervoer
  • Foto-booth
  • Hippie-bus

Volkswagen T1 verhuur

FeestMee.com is expert in het realiseren van een geweldig feestje en het maken van mooie herinneringen, voor jouzelf en alle gasten. We weten dus hoe populair Volkswagen T1 busjes zijn, daarom heb ik ervoor gekozen om deze bus in de verhuur te doen. Met onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis zijn wij de ideale partner voor een Volkswagen T1 verhuur.

Trouwauto Volkswagen busje

Apetrots zijn wij op onze gerestaureerde Volkswagen T1 spijlbus! Hoe leuk zou het zijn om met jullie huwelijk deze geweldig mooie Volkswagen bus als trouwvervoer te kunnen gebruiken? Bij FeestMee.com kan het! Wij verhuren onze auto’s inclusief chauffeur en indien gewenst wordt de auto ook naar uw wensen versierd! Onze auto’s worden goed onderhouden en zijn zeer betrouwbaar om in te zetten als trouwauto, immers: jullie trouwdag in deze VW T1 zal onvergetelijk zijn.

Heb je al eens gedacht aan een geweldig mooie Volkswagen Spijlbus als eyecatcher op jouw evenement, beursbezoek of bedrijfsfeest? Wij wel! Ibiza Style, Bohemian Style, Hippie-bus? Informeer ook gerust naar de accessoires zoals een surfplank, vintage koffers en Coca Cola of Amstel kratjes.

Speciaal voor bedrijven hebben wij ook de optie om de Volkswagen bus in te huren voor branding, promotie, en/of bedrijfsfeesten. De mogelijkheden met onze busjes zijn eindeloos. Voor 1 dag of langere periode, alles is mogelijk! Geïnteresseerd? Neem contact op met FeestMee.com en informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

Volkswagen busje als Galavervoer

FeestMee verhuurt haar VW Spijlbus ook voor Galavervoer. Naast de chauffeur kunnen er maximaal 8 personen meerijden. Ook is de VW perfect voor een vrijgezellenfeestje, een dagje weg met de familie of gewoon omdat het leuk is!

Op zoek naar geweldig entertainment voor op jullie feest waarover je gasten nog lang na zullen praten? Onze VW T1 PhotoBooth is de oplossing! Je gasten kunnen ongelimiteerd op de foto met elkaar. Jullie eigen fotograaf mag mee, of vraag naar de mogelijkheden met onze professionele fotograaf. Leuk als presentje en/of bedankje, of gewoon omdat het leuk is! Benieuwd? Neem snel contact op met FeestMee.com.

Volkswagen hippie bus huren

Heb je al eens gedacht aan een geweldig mooie Volkswagen Spijlbus als eyecatcher op jouw feest, evenement, beursbezoek of bedrijfsfeest? Wij wel! Speciaal voor exclusieve feesten thuis of bedrijfsfeesten plaatsen wij onze Retro Party Jukebox in de Volkswagen. Alle ingrediënten voor een gezellig ouderwets Woodstock feest! De mogelijkheden met onze busjes zijn eindeloos. Geïnteresseerd? Neem contact op met FeestMee.com en informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

Interessante weetjes

We hebben wat leuke weetjes over deze Volkswagen T1 bus, namelijk:

  • Wist u dat onze VW bus is gebruikt door RTL 4 om 25.000 Kerstpakketten uit te delen met diverse bekende Nederlanders? Misschien kent u hem daar van…
  • Wist u dat deze bus op de grote Ibiza Markten te vinden is als eye-catcher?
  • Wist u dat deze Volkswagen T1 is verkozen tot “Mooiste VW T1 van Nederland”?

 

Vanaf:
€100,-

Offerte op aanvraag.


Wil je deze unieke Volkswagen T1 bus huren?

Neem contact met me op, dan bespreken we alle mogelijkheden

Mail Chris

FeestMee.com krijgt gemiddeld een 8.1/10 gebaseerd op 12 stemmen.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?