voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Chris van Heesch / 06 12186795 / info@feestmee.com

Drive in Shows

Beschrijving

Op zoek naar de gezelligste Brabantse Drive In Show met professionele uitstraling en eigen apparatuur tot +/- 200 personen?

FeestMee!

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring in het verzorgen van bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten etc. van groot tot klein!

Wij hanteren duidelijke tarieven: we hebben een compacte ‘show’ voor bij u in de huiskamer en een uitgebreide show voor in de zaal of tent.

Goed geluid, de juiste discoverlichting en een uitgebreide muziekcollectie en -kennis en reiskosten zijn allemaal inbegrepen om er een gezellig feest van te maken. Wij houden rekening met uw wensen; volume en muziek worden net zoals de invulling van het feest in overleg afgestemd. En uiteraard draaien wij voor het publiek, dus verzoekjes vormen de basis voor een geslaagde avond!

DJ Chris draait dance-classics, pop en rock muziek van vandaag, alles van de jaren 60 tot nu en maakt er een feest van! Een professionele houding en persoonlijke aanpak is gegarandeerd, A-merken zorgen voor de beste prestaties en voorkomen storingen. De discoverlichting is helemaal van deze tijd: energiezuinige LED en Laser verlichting. Alles wordt zo netjes mogelijk op de locatie afgewerkt zodat het er representatief uitziet. Kwaliteit en tevredenheid staan voorop bij DJ Chris en FeestMee!

Uren en prijzen in overleg. Ik ben flexibel wat betreft de eindtijd, als het gezellig is kan in overleg altijd langer gedraaid worden.

DJ Chris heeft 8 jaar lang heel de wereld afgereisd en heeft zo vele inspiraties op kunnen doen op muzikaal gebied; Multicultureel!

De prijzen van een drive in show beginnen vanaf

€250,-

Echter is deze afhankelijk van factoren als grootte van het feest, tijd die gespeeld wordt etc. Neem contact op voor een offerte op maat.

 

Wij verzorgen speciale shows bij feesten bij ons in de regio, de beste informatie vind je op de specifieke pagina’s. Zo leveren we leuke drive in show Tilburg, een speciale drive in show Den Bosch en tot slot een erg gave drive in show Eindhoven.

FeestMee.com krijgt gemiddeld een 8.1/10 gebaseerd op 12 stemmen.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?