Huur nu deze Drive in show!

Bel Chris van Heesch voor meer informatie

Drive in show Tilburg

BijFeestmee.com kun je een drive in showhuren voor de regio Tilburg. Dus ben je op zoek naar een drive in show in Tilburg en de regio? Wij hebben de leukste drive in show van de regio, met de nieuwste apparatuur en geschikt voor ongeveer 200 man!

Als je op zoek bent naar een gezellige drive in show in de regio van Tilburg ga je naar FeestMee.com. Wij beschikken over onze eigen drive in show, volledig voorzien van apparatuur, met DJ en geschikt tot ongeveer 200 man. En met onze ervaring van het verzorgen van feesten zoals bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, Sara- en Abrahamsfeesten en nog veel meer.

We hanteren altijd duidelijke tarieven, we hebben een compacte show voor in de huiskamer en een uitgebreide show voor een zaal, tent of andere grotere locatie. Goed geluid, de juiste verlichting en onze uitgebreide muziek collectie en kennis zijn allemaal inbegrepen. Evenals de reiskosten.

Natuurlijk houden we rekening met jullie wensen, het volume en de muziek keuze wordt aangepast naar jullie wens zodat het feest onvergetelijk wordt. En verzoekjes draaien we met plezier, want verzoekjes zijn de basis van een geslaagde avond!


Drive in DJ Chris

DJ Chris is zelf begin 40 en heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van een top feest. Met muziek stijlen als Dance, classics, pop, rock en alles van de jaren 60 tot de dag van vandaag. Chris beschikt over de beste A-kwaliteit apparatuur die nodig is voor een top feest. Daarnaast is de verlichting 100% van deze tijd, zo beschikt Chris over LED lampen. Alles wordt op locatie afgewerkt.


Drive in show in Tilburg, Goirle, Oisterwijk en regio

Met onze centrale Brabantse locatie in Schijndel is de regio Tilburg altijd op korte afstand voor ons. We komen graag naar Tilburg, Goirle, Oisterwijk en andere plaatsen in de regio. Uiteraard zorgen wij er zelf voor dat onze drive in show bij jou op locatie komt, vooraf willen we alleen contact hebben over de locatie en bespreken we graag zaken waar we aan moeten denken.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?