HUUR NU DEZE PARTYBUS!

Bel Chris van Heesch voor meer informatie over deze brandweerwagen

Partybus huren Tilburg

Feestmee is aanbieder van partybussen in de regio Tilburg. Wil je een onvergetelijke avond met een partybus? Dan ben je op zoek naar onze brandweerauto. Deze party bus heeft veel extra opties en is eenvoudig bereikbaar in Tilburg en omgeving.

De enige in Tilburg en heel Nederland, deze partybus is een unieke brandweerauto. Met deze party bus ben je klaar om ieder feest te redden of om het juist in vuur en vlam te zetten. Met deze brandweerauto ben je klaar voor vrijgezellenfeesten, promotiecampagnes, evenementen, gala’s en ieder ander feest. Natuurlijk kun je de bus helemaal naar jouw wensen maken, zo hebben we de volgende extra opties:

  • het beplakken van de wagen met logo’s.
  • het bovenbord vervangen door uw bedrijfslogo.
  • Vuurelementen op het dak van de wagen.
  • Gevulde bar met standaard drankpakket.

Vanaf: €100,-

Offerte op aanvraag.
Bel of Mail.


Als je binnenkort een feestje gaat houden in Tilburg, dan wil je natuurlijk dat dit helemaal naar jouw wensen verloopt. Daarom is een partybus een ideale aanvulling, want met deze grote brandweerwagen kun je al jouw vrienden en/of familie meenemen naar het feest. Sterker nog, de route zelf is al een groot feest!


Partybus voor Tilburg

Als je op zoek bent naar een partybus in Tilburg, Goirle, Oisterwijk of ergens anders in de regio van Tilburg, dan ben je bij Feestmee.com aan het juiste adres. We zitten op ongeveer 30 minuten rijden van het centrum van Tilburg, dus een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken is geen enkel probleem. Heb je andere wensen voor de partybus? Bel of mail dan, want we hebben naast de hierboven genoemde extra’s ook altijd nog andere opties.

Onze partybus is een unieke brandweerauto, geschikt voor ieder feestje. Zoals vrijgezellenfeesten, trouwerijen, bedrijfsuitjes en nog veel meer. We bieden je altijd de mogelijkheid om de partybus naar jouw wensen te maken. Zo kun je voor een drankenpakket kiezen, speciale vuurelementen of misschien het logo van jouw bedrijf? Vraag ons naar alle mogelijkheden.


Over onze partybus

Onze partybus is uniek in Nederland, met deze brandweerauto ben je er van verzekerd dat je een ontzettend mooi feest tegemoet gaat. We begrijpen echter dat je ook niet al te veel wilt betalen, daarom kun je ons gewoon vragen een offerte te maken. We overleggen en sparren graag met je om jouw wensen voor het beste feest tot realiteit te maken.


Partybus in Tilburg, Goirle, Oisterwijk en regio kiezen

Als je een party bus gaat kiezen wil je dat deze voor 100% voldoet aan jouw wensen. Dus je gaat je orienteren, waarschijnlijk op het internet, maar er zijn erg veel aanbieders. Bij ons ben je er van verzekerd dat je een unieke party bus hebt. Daarnaast zijn er veel bedrijven die partybussen aanbieden, maar erg moeilijk doen over extra opties. Wil je jouw wensen realiseren, dan kost het al snel een hoop extra. Ik begrijp goed dat jij wilt dat de bus voldoet aan jouw wensen, dus ik denk graag met je mee. Bel of mail me om te overleggen wat ik voor je kan betekenen.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?