HUUR NU DEZE PARTYBUS!

Bel Chris van Heesch voor meer informatie over deze brandweerwagen

Partybus huren Eindhoven

Feestmee is aanbieder van partybussen in de regio Eindhoven. Als je op zoek bent naar de ultieme beleving met een partybus, ga je naar Feestmee.com. Deze Party bus, een oude brandweerauto, heeft alles voor de perfecte avond. Bovendien zitten we in de buurt van Eindhoven.

Feestmee.com is de enige in Eindhoven en heel Nederland, deze partybus is een omgebouwde brandweerauto. Deze party bus is klaar om ieder feest te redden of om het juist in vuur en vlam te zetten. Je bent verzekerd van een geweldig vrijgezellenfeest, evenement, gala, promotiecampagne en nog veel meer. Bovendien heeft deze brandweerauto veel extra opties, zoals:

  • het beplakken van de wagen met logo’s.
  • het bovenbord vervangen door uw bedrijfslogo.
  • Vuurelementen op het dak van de wagen.
  • Gevulde bar met standaard drankpakket.

Vanaf: €100,-

Offerte op aanvraag.
Bel of Mail.


Voor iedereen die op korte termijn een feest gepland heeft staan in Eindhoven en omgeving is deze party bus het perfecte vervoersmiddel om te voorzien in een geweldige avond. Met deze brandweer auto kunnen al je vrienden, familieleden of collega’s mee naar het feest. Eigenlijk is de reis zelf het feest al natuurlijk!


Partybus voor Eindhoven

Ben je op zoek naar een partybus in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Veldhoven of een andere plaats? Dan ga je naar Feestmee.com. Met onze jarenlange ervaring met het bouwen van een geweldig feest weten wij precies wat jij nodig hebt. Bovendien zitten wij op nog geen half uur van Eindhoven af, dus een afspraak is geen enkel probleem. En de partybus is dus al snel bij jou op locatie.

Onze partybus is een unieke brandweerauto, geschikt voor ieder feest. Denk aan vrijgezellenfeesten, trouwerijen, gala’s, bedrijfsuitjes en nog veel meer. Natuurlijk zal ik de auto zelf besturen, zodat jullie volop kunnen genieten van het feest. En we hebben veel extra opties, zoals een drankenpakket of de mogelijkheid om de wagen helemaal naar jouw wens te maken. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.


Over onze party bus

We maken graag een persoonlijke offerte voor jouw feest, hierin nemen we al jouw wensen mee. Natuurlijk kan het zijn dat jij andere wensen hebt dan de meeste mensen, misschien wil je naast een drankenpakket nog wat anders toevoegen. Vraag me er gerust naar, want ik wil dat het een onvergetelijk feest wordt voor jou!


Partybus in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Veldhoven en best

Als je een feest gaat geven is een party bus een ontzettend leuke toevoeging. Maar voordat je een party bus gaat kiezen wil je jezelf eerst goed orienteren voordat je er een neemt. Maar helaas zijn er erg veel bedrijven die veel bussen verhuren, maar bij wie het moeilijk is om het feest zo te personaliseren dat het voldoet aan jouw wensen. Ik denk graag met je mee, voeg extra dingen toe, en zal hier zeker niet de hoofdprijs voor vragen.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?