Huur nu deze Drive in show!

Bel Chris van Heesch voor meer informatie

Drive in show Eindhoven

BijFeestmee.com kun je een drive in showhuren voor de regio Eindhoven. Dus ben je op zoek naar een drive in show in Eindhoven en de regio? Wij hebben de leukste drive in show van de regio, met de nieuwste apparatuur en geschikt voor ongeveer 200 man!

Voor de gezelligste drive in show in Eindhoven en de omgeving ga je naar FeestMee.com. Met onze eigen drive in show, volledig met apparatuur en alles, met DJ en geschikt voor feestjes in de huiskamer tot grote feesten in een zaal, tuin of andere locatie. We hebben jarenlange ervaring met bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeest en veel andere feesten zoals een 50e verjaardag.

We hebben duidelijke tarieven, zo hebben we een compacte show voor in de huiskamer en een wat uitgebreidere show voor een zaal, tent of andere locatie. Natuurlijk leveren we de beste apparatuur met goed geluid, mooie verlichting en een uitgebreide muziek collectie en kennis. Alles, zelfs de reiskosten, zitten hierbij inbegrepen.

Uiteraard wordt er volledig rekening gehouden met jullie wensen, zoals het volume, de muziek keuze en verzoekjes. We zorgen ervoor dat alles in jouw stijl en binnen jouw wensen passen. Daarnaast kunnen we verzoekjes op leuke manieren verwerken in de show, want jouw favoriete plaatjes maken het een onvergetelijke avond!


Over Chris

DJ Chris is zelf begin 40 en heeft veel ervaring met het verzorgen van de mooiste feesten. Met stijlen zoals Rock, Pop, Classics en Dance, en alle muziek van de jaren 60 tot de huidige top-40 beschikt Chris over vrijwel alle muziek. Daarnaast beschikken we over de beste A-kwaliteit apparatuur die nodig is voor een top feest. Daarnaast is de verlichting 100% van deze tijd, zo beschikt Chris over LED lampen. Alles wordt op locatie afgewerkt.


Drive in show in Eindhoven, Geldrop, Helmond, Veldhoven en Best

Met onze centrale Brabantse locatie in Schijndel is de regio Eindhoven altijd op korte afstand voor FeestMee.com. We komen graag naar Eindhoven, Geldrop, Helmond, Veldhoven, Best of andere plaatsen in de buurt van Eindhoven. Wij zorgen er uiteraard voor dat de drive in show op locatie komt, het enige wat wij vooraf willen overleggen is de grootte van de ruimte en eventuele extra zaken waar wij aandacht aan zouden moeten bespreken.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?