HUUR NU DEZE PARTYBUS!

Bel Chris van Heesch voor meer informatie over deze brandweerwagen

Partybus huren

Uniek in Nederland, een volledig omgebouwde partybus van een originele brandweerauto. Klaar om ieder feest te redden, of juist in vuur en vlam te zetten. Geschikt voor onder meer vrijgezellenfeesten, evenementen, promotiecampagnes, trouwerijen, gala’s en ieder ander feest dat in vuur en vlam moet. Extra’s zijn mogelijk, zoals:

  • het beplakken van de wagen met logo’s.
  • het bovenbord vervangen door uw bedrijfslogo.
  • Vuurelementen op het dak van de wagen.
  • Gevulde bar met standaard drankpakket.

Vanaf: €100,-

Offerte op aanvraag.
Bel of Mail.


Als je een feestje gepland hebt staan, wil je natuurlijk dat je dit goed gaat vieren. Een ontzettend leuke ervaring is het huren van een partybus, een grote brandweerwagen waar je met al je vrienden en familie in kunt op weg naar het feest. Maar vergis je niet, want de busrit zelf is al een heus feest op zichzelf!


Over onze partybus

Als je bij ons een partybus huurt, huur je een omgebouwde brandweerwagen. Hiermee zijn wij uniek in Nederland, want wij zijn de enige met een brandweerauto als partybus. Deze partybus is geschikt voor ieder feestje, zoals een trouwerij, een verjaardag, een vrijgezellenfeest of zelfs een bedrijfsuitje.

We bieden meerdere mogelijkheden om de partybus volledig naar jouw eigen wens te maken. Dit doen we bijvoorbeeld met een drankenpakket, het beplakken van de bus met jouw logo of door vuurelementen toe te voegen. En natuurlijk zal ik de bus rijden, want jij en jouw vrienden en familie moeten volledig genieten van het feest.


Partybus huren

Als je een partybus wilt gaan huren wil je er natuurlijk van verzekerd zijn dat jij de juiste keuze gaat maken. We begrijpen dat je een ontzettend leuke avond wilt, maar dat je ook niet teveel wilt betalen. Daarom kun je gewoon bellen of mailen, zodat we telefonisch kunnen overleggen. Dan zorg ik ervoor dat jij precies weet wat je kunt verwachten, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Dus ga je een partybus huren? Bel me dan.


Partybus kiezen voor huren

Een goede partybus moet natuurlijk voldoen aan al jouw wensen. Als je een Partybus wilt huren ga je je natuurlijk eerst goed oriënteren, de kans is erg groot dat je dit eerst via het internet zal doen. Er zijn veel aanbieders van partybussen, maar helaas zijn veel van deze aanbieders grote bedrijven die niet graag met je meedenken in jouw persoonlijke wensen. Of ze denken wel met je mee, maar ze rekenen hier dan ook een fixe prijs voor. Zo zit ik niet in elkaar, ik weet dat jij een ontzettend leuke dag en avond wilt hebben, en daar gaan we samen voor zorgen.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?