Huur nu deze Drive in show!

Bel Chris van Heesch voor meer informatie

Drive in show Den Bosch

BijFeestmee.com kun je een drive in showhuren voor de regio Den Bosch. Dus ben je op zoek naar een drive in show in Den Bosch en de regio? Wij hebben de leukste drive in show van de regio, met de nieuwste apparatuur en geschikt voor ongeveer 200 man!

Voor een gezellige drive in show in Den Bosch en de regio ga je naar FeestMee.com. Met een eigen drive in show, volledig voorzien van de nieuwste apparatuur, met DJ en geschikt voor een huiskamer tot maar liefst een groep van ruim 200 personen. We hebben ervaring met het verzorgen van feesten zoals trouwerijen, 50e verjaardagen, bedrijfsfeesten en nog veel meer. Vraag Chris gewoon eens naar de mogelijkheden.

Met onze duidelijke tarieven sta je nooit voor verrassingen. Zo hebben we een duidelijke prijs opgaaf voor een kleiner feest, denk aan een huiskamerfeest. Ook voor grotere feesten hebben we een duidelijke prijs, denk aan een feest in de tuin, in een zaal of in een tent. Alles is in deze prijs inbegrepen, zo ook de reiskosten.

Als je een drive in show wilt inhuren voor jouw feest wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het naar jouw wens is. Daarom bespreken we vooraf jouw muziekkeuze, het volume, de tijden en hoe we verzoekjes het beste kunnen verwerken in de show. Want een gezellig feest moet natuurlijk naar jullie wens zijn!


Drive in show in Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen en Den Dungen

FeestMee.com komt zelf uit Schijndel, dus Den Bosch ligt bij ons in de buurt. Ben je op zoek naar een drive in show voor Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Den Dungen of andere plaatsen in jouw regio? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat de drive in show bij jou op locatie komt. Vooraf willen we alleen graag weten of er speciale zaken zijn waar we rekening mee dienen te houden.


Drive in DJ Chris

Onze Drive in show komt uiteraard met DJ, en dat is DJ Chris. Hij is begin 40 en heeft al veel jaren ervaring met het verzorgen van de beste feesten. Met muziek stijlen zoals Rock, pop, dance, disco en nog veel meer zorgt Chris er altijd voor dat een feest op en top is. Alle muziek, van de jaren 60 tot de dag van vandaag, vind je in de muziek box van Chris. De apparatuur is op en top, voorzien van LED verlichting en alles wordt op locatie verwerkt.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?