HUUR NU DEZE VW T1 BUS!

Bel Chris van Heesch voor meer informatie over deze mooie Volkswagenbus

Volkswagen busje huren

BijFeestmee kun je een Volkswagen busje huren, deze is beschikbaar in heel Nederland. Wil je het allermooiste Volkswagen busje huren van Nederland? Dan ga je naar Feestmee.com. Perfect als trouwvervoer, gala vervoer, hippie busje en veel meer.

Iedereen die een Volkswagen busje wil huren gaat naar FeestMee.com. Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring met het bouwen van de mooiste feestjes met de beste herinneringen, we beschikken ook over de mooiste Volkswagen T1 bus van Nederland. Het is niet voor niets dat deze busjes zo ongekend populair zijn, want ze doen direct denken aan de hippie busjes van vroeger. De busjes zijn ontzettend mooi, maar ook nog eens erg functioneel. Want met een gemiddeld Volkswagen busje kun je eenvoudig wat grotere groepen vervoeren.

Ons Volkswagen busje is onder meer te gebruiken voor:

  • Trouwerijen (trouwvervoer)
  • Promoter voor bedrijven
  • Galavervoer
  • Foto-booth
  • Hippie-bus

Trouwauto volkswagen busje

Apetrots zijn wij op onze gerestaureerde Volkswagen T1 spijlbus! Hoe leuk zou het zijn om met jullie huwelijk deze geweldig mooie Volkswagen bus als trouwvervoer te kunnen gebruiken? Bij FeestMee.com kan het! Wij verhuren onze auto’s inclusief chauffeur en indien gewenst wordt de auto ook naar uw wensen versierd! Onze auto’s worden goed onderhouden en zijn zeer betrouwbaar om in te zetten als trouwauto, immers: jullie trouwdag in deze VW T1 zal onvergetelijk zijn.

Heb je al eens gedacht aan een geweldig mooie Volkswagen Spijlbus als eyecatcher op jouw evenement, beursbezoek of bedrijfsfeest? Wij wel! Ibiza Style, Bohemian Style, Hippie-bus? Informeer ook gerust naar de accessoires zoals een surfplank, vintage koffers en Coca Cola of Amstel kratjes.

Speciaal voor bedrijven hebben wij ook de optie om de Volkswagen bus in te huren voor branding, promotie, en/of bedrijfsfeesten. De mogelijkheden met onze busjes zijn eindeloos. Voor 1 dag of langere periode, alles is mogelijk! Geïnteresseerd? Neem contact op met FeestMee.com en informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.


Volkswagenbusje huren trouwen

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk dat je het mooiste vervoer naar en van de trouwlocatie hebt. Want het vervoer moet net als de rest van de mooiste dag van je leven, volledig in stijl zijn. Hoe ontzettend leuk is het om op jullie trouwdag vervoert te worden in de mooiste Volkswagen T1 bus van Nederland? Wij verhuren dit busje inclusief chauffeur en als jullie willen wordt de bus zelfs volledig naar wens versierd. Het busje wordt erg goed onderhouden, dus je bent er van verzekerd dat deze T1 jullie trouwdag de mooiste dag van je leven maakt.

Maar ook voor andere gelegenheden is deze bus perfect. De spijlbus kun je bijvoorbeeld gebruiken als eyecatcher op jouw evenement, beurs of bedrijfsfeest. De bus past in Ibiza Style, Bohemian style of als hippie bus. En we kunnen de bus ook leveren met leuke, bijpassende accessoires. Zoals een surfplank, vintage koffer en kratjes van verschillende bier- en frisdrank merken.


Volkswagenbusje huren voor 1 dag

We bieden ook de mogelijkheid om de bus voor 1 dag te huren, bijvoorbeeld voor bedrijven of voor een familiedag. De bus is in te zetten voor branding, promotie, bedrijfsfeesten, foto-booth en nog veel meer. We informeren je graag over alle mogelijkheden, dus bel of mail gerust zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.


Tot slot hebben we nog wat interessante feiten over onze bus, namelijk:

  • Wist u dat onze VW bus is gebruikt door RTL 4 om 25.000 Kerstpakketten uit te delen met diverse bekende Nederlanders? Misschien kent u hem daar van…
  • Wist u dat deze bus op de grote Ibiza Markten te vinden is als eye-catcher?
  • Wist u dat deze Volkswagen T1 is verkozen tot “Mooiste VW T1 van Nederland”?

 

Vanaf:
€100,-

Offerte op aanvraag.


Wil je deze unieke Volkswagen T1 bus huren?

Neem contact met me op, dan bespreken we alle mogelijkheden

Mail FeestMee
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?