HUUR NU DEZE PARTYBUS!

Bel Chris van Heesch voor meer informatie over deze brandweerwagen

Partybus huren Breda

Feestmee is aanbieder van partybussen in de regio Breda. Als je een onvergetelijke avond wilt, ben je op zoek naar onze Partybus. Deze partybus is perfect voor ieder feest en komt met veel extra opties. Daarnaast zitten we in de buurt van Breda!

De enige in Breda en heel Nederland, deze partybus is een unieke brandweerauto. Deze partybus zorgt ervoor dat je ieder feest kunt redden, of juist in vuur en vlam zetten. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, campagnes, evenementen, gala’s, trouwerijen en vrijwel ieder ander feest. En natuurlijk kun je deze bus helemaal naar jouw eigen wensen maken met de volgende extra’s:

  • het beplakken van de wagen met logo’s.
  • het bovenbord vervangen door uw bedrijfslogo.
  • Vuurelementen op het dak van de wagen.
  • Gevulde bar met standaard drankpakket.

Vanaf: €100,-

Offerte op aanvraag.
Bel of Mail.


Ga je binnenkort een feestje houden in Breda? En ben je op zoek naar een geweldige toevoeging die het feest onvergetelijk maakt? Dan ben je op zoek naar deze partybus. Deze brandweerauto is groot genoeg voor al jouw vrienden en familie en maakt de uren voor het feest al tot een geweldig feest!


Partybus voor Breda

Zoek je een partybus voor Breda, Etten-Leur, Prinsenbeek, Ulvenhout, Teteringen of ergens anders in de regio? Dan ben je bij Feestmee.com aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring, we weten dus hoe wij het perfecte feest moeten realiseren. En we zitten op slechts 45 minuten van het centrum van Breda af, dus de partybus komt gewoon jouw kant op. Heb je speciale wensen? Bel of mail me gerust, dan kunnen we het er gewoon over hebben.

Onze unieke brandweerauto is geschikt voor ieder feest en biedt plaats aan grote gezelschappen. We maken de bus altijd volledig naar jouw wens, dus vraag me gerust naar de mogelijkheden. Kies voor een drankenpakket, maar wil je er toch wat speciale dingen bij? Dat kan gewoon geregeld worden.


Over onze partybus

Deze unieke brandweerauto verzekerd je ervan dat je een onvergetelijk feest tegemoet gaat. Maar we begrijpen dat het inhuren van een dergelijke bus duur is, daarom maken we graag een persoonlijke offerte voor je. Bel of mail me en ik geef je zo snel mogelijk een persoonlijke offerte. En wil je wat extra’s? Ik spar graag met je over jouw wensen.


Partybus in Breda, Etten-Leur, Prinsenbeek

Een partybus moet natuurlijk 100% voldoen aan jouw wensen. Je zal je gaan orienteren alvorens een bus te kiezen, op het internet zijn veel bedrijven te vinden die partybussen aanbieden. Maar helaas zijn er veel andere bedrijven die erg moeilijk doen over extra opties, of ze brengen alles direct in rekening. Ik denk graag met je mee.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen met je feest?